Trädgårdsrågivning

Trädgårdsrådgivning

Tjänsten ger svar på era frågor och skapar möjliga lösningar på problemen i er trädgård. Det kan röra sig om bl.a. växtförslag, skötsel, anläggning och struktur för trädgården.

Det börjar med att vi avtalar tid för besök i er trädgård. När vi kommer dit går vi igenom trädgården där ni har möjlighet att ställa de frågor ni önskar svar på. Ni gör era egna anteckningar under tiden.

Målsättning är att ge er en stor portion av idéer och inspiration. Ni får svar på era frågor och lösningar på era trädgårdsproblem.

2 personer 1,5 h, 2850 kr.
(1 h resväg t/r ingår, övrig restid 550 kr/h ink. moms)

Trädgårdsrådgivning med ritning

Denna tjänst innebär en förlängd rådgivning som resulterar i en enklare ritningsskiss på plats och en muntlig presentation. Denna ritning blir en bra hjälp när ni går vidare i ert trädgårdsprojekt.  (förmiddagstid kl. 9-12 eller eftermiddagstid 13-16)

Vi spenderar tre timmar i er trädgård, där vi tillsammans i ca 30 min går igenom er trädgård, och diskuterar era önskemål och behov. Därefter sätter vi oss för oss själva och utarbetar ett designförslag som presenteras muntligt och ni får också en ritningsskiss samma dag.

Målsättning är att ni får ett snabbt och effektivt förslag på plats som ni senare kan jobba efter i ert trädgårdsprojekt.

2 personer 3 h, 5700 kr.
(1 h resväg t/r ingår, övrig restid 550 kr/h ink. moms.)

Kontakta oss om du vill boka en trädgårdsrådgivning! Så bokar vi en tid då vi träffar dig i din trädgård.

info@formstruktur.se

Anna-Lena Biel Jönsson
0733-26 60 27

anna-lena@formstruktur.se

Helen Sirensjö
0705-21 96 89

helen@formstruktur.se