Föreläsningar

Vår kunskap blir er inspiration. Nu kan vi erbjuda inspirerande föreläsningar om och kring trädgård. Vill du bjuda dina anställda eller kunder på en inspirerande och lärorik föreläsning? Vi har ett antal redan färdiga ämnen som vi kan erbjuda. Finns önskemål om andra ämnen kan vi skräddarsy föreläsningar.

Välkomna att kontakta oss för diskussion om innehåll och upplägg.  

info@formstruktur.se

Befintliga föreläsningar:

Form och struktur i din trädgård.

Här föreläser vi om hur man gör för att hitta en harmonisk form och struktur i sin trädgård, med hänsyn till personliga önskemål och platsens förutsättningar.

Designa med växter

En föreläsning där fokus är på växterna. Här får ni tips på vad man bör tänka på när man väljer och kombinerar växter i sin trädgård.

Höstens färger och vårens lökar

En föreläsning där fokus är på växterna med fin höstfägring, vackra stammar och dekorativ fruktsättning. Det som gör att hösten och vintern blir lite mer spännande i trädgården. Vi ger exempel på olika typer av lökväxter som man kan förgylla vår och försommar med.

Engelska trädgårdar 

En föreläsning där vi berättar om historiska trädgårdar i England och hur de lyckas bevara dem.  

Vårblommande lök- och knölväxter

En föreläsning full med inspiration och tips på hur man kan använda sig av lök- och knölväxter för att skapa en vacker och energigivande vårblomning i sin trädgård.

Holländska trädgårdar 

En föreläsning späckad med inspirerande bilder från några kända Holländska trädgårdar.

Att kunna slappna av i sin trädgård 

I denna föreläsningen pratar vi kring 4 praktiska tips som gör trädgården mer lättskött och du får därmed tid över till att slappa i din trädgård.